Wat is de correcte bandenspanning?

BANDEN

Bij normale pedelecs met trapondersteuning tot bis 25 km/u schrijft de wetgever geen speciale banden voor.

Voor s-pedelecs met een maximale snelheid van 45 km/u moeten er speciale banden worden gebruikt. Banden met ECE-R75 goedkeuring in heel Europa zijn hier de oplossing.

Controleer voor elke rit uw bandenspanning. Ons advies voor Stromer met 27,5"-banden: 2,2 BAR/32 PSI.
Voor Stromer bandenmaat 55-559 (ST2 S, ST2, ST1 X, ST1) spanning aanbevolen van 3 BAR / 43,5 PSI.