Hoe werkt de OMNI-app?

Na de activatie door één van de medewerkers van Velodome kan je gemakkelijk zelf je fiets koppelen aan de app.

De app vind je terug in de App Store of de Google Play store, enkel bij de ST1 2020 moet je de Omni BT appdownloaden.

Je duidt de optie 'IK BEN NIEUW' aan en vult je e-mail adres in, na bevestiging zal je een mail ontvangen met een link in om een wachtwoord aan te maken voor de app.

Als je dit hebt gedaan mag je terug gaan naar de app en de optie 'IK HEB AL EEN ACCOUNT' selecteren, je e-mail adres invullen en je wachtwoord, en dan zal je automatisch je fiets zien staan.

Bij de BT app voor de ST1 2020 is het bijna hetzelfde, enkel moet je via het menu van de fiets de bluetooth verbinding activeren en dan de stappen volgen op de app.