Bestek Leasing

Na een valpartij is er steeds een bestek nodig zodat de desbetreffende lease-maatschappij dit kan verzenden naar de verzekeraar.

U kan ons perfect via mail hiervoor inschakelen. U bekijkt de schade, trekt de nodige foto's voor mee door te sturen in het dossier en wij zorgen voor het bestek op basis van de foto's.

Laat u het liever door ons nakijken, of bent u niet zeker of er meer schade is dan het oog waarneemt, dan boekt u hier best een afspraak voor in via de website - https://velodome.cc/afspraak-atelier/

Zodra uw lease-maatschappij alles heeft ontvangen sturen zij het dossier door naar de verzekeraar. In de meeste gevallen wordt er beroep gedaan op een expertise van een onafhankelijk expertise bureau.

Nadat er een expert is geweest wordt dit bij de verzekeraar opnieuw bekeken en goedgekeurd of afgekeurd. Zodra wij in het atelier goedkeuring hebben ontvangen wordt de fiets opnieuw ingeplant voor herstel.

Team Cyclis - https://www.cyclis.be/en_US/faq

KBC Autolease - fietsschade@kbcautolease.be

O2O - https://www.o2o.be/nl/fietsleasing-voor-werkgevers/#advies

B2BIKE - https://www.b2bike.be/klantzone/

CTEC - https://employee.ctec-leasing.com/nl/faq