Software update Stromer

Het besturingssysteem van Stromer werkt uiteraard ook met updates, zodat enige problemen via deze nieuwe firmware verholpen kunnen worden.

Om zelf up-to-date te blijven van de veranderingen binnen in de software kan je onderstaande link volgen.

https://www.stromerbike.com/nl/service/software

BELANGRIJK

Indien uw fiets vraagt om een update uit te voeren, mag u deze onder geen omstandigheden aan de lader hangen terwijl u de update uitvoert, dit kan tot technische storingen binnen de fiets leiden.

Zodra u onderstaand icoon (rode 1) ziet op uw display zit de update klaar, als de batterij boven de 70 procent is zal de fiets de update uitvoeren.