Bereikbaarheid Atelier

Sinds heden werken we met een online systeem om afspraken in het atelier in te plannen. Dit geeft ons meer ruimte om door te werken in plaats van constant aan de telefoon te moeten hangen.

Zo kunnen we efficiënter en sneller jullie fietsen onderhouden.

Met andere woorden, het atelier is telefonisch niet bereikbaar. Indien wij vragen hebben bij een herstelling zullen wij u contacteren. Wil u op de hoogte blijven van de status of kost van uw herstelling, dan kan u via ons formulier met ons contact opnemen.

Een afspraak inboeken kan via https://velodome.cc/afspraak-atelier/