Kan ik accessoires en kleding opnemen in mijn leaseplan?

Dit hangt af van de afspraken die de werkgever heeft gemaakt met de leasingmaatschappij. Het is best u hierover grondig te informeren alvorens een offerte aan te vragen. Bij de meeste leasingmaatschappijen zijn essentiële accessoires zoals slot, pedalen, verende zadelpen wel toegelaten. Overige accessoires zoals een helm, fietstassen, gps etc kan u best op voorhand nagaan. Dit geldt eveneens voor kleding en schoenen.