Is de online stock steeds correct?

Onze webshop is het uitstalraam van de producten die wij in onze winkels voeren. Het merendeel van deze producten zijn zijn op stock of vlot leverbaar binnen de termijn van 4-5 werkdagen. Velodome heeft het recht elke bestelling te annuleren als het product niet meer voorradig is. In dat geval wordt er geen compensatie betaald, maar klanten worden op de hoogte gebracht en het volledige bedrag van de betaling zal worden teruggestort.