Hoe verloopt de afhandeling van mijn fietsverzekering?

Diefstal:

• U doet aangifte van diefstal bij de politie. Op de aangifte staat het framenummer van de fiets vermeld.
  • U komt met de aangifte en de  2 sleutels van het slot dat door verzekering is geregistreerd naar de winkel.
  • Wij dienen het dossier in bij de verzekeraar.
  • Na goedkeuring wordt het gefactureerde bedrag terug beschikbaar gemaakt voor de aankoop van een nieuwe fiets.

Schade:

• U maakt in de werkplaats een afspraak om een bestek van de schade op te maken
  • Wij dienen het bestek in ter goedkeuring bij de verzekeraar.
  • Na goedkeuring van de verzekeraar wordt er een afspraak ingepland om de herstelling uit te voeren.

Depannage:

• Bij het afsluiten van de verzekering ontvangt u een dossiernummer. In geval van panne kan u de depannage dienst contacteren om u te depanneren.
  • U kan hier drie maal per jaar gebruik van maken.